Kirkkonummen ja maailman politiikkaa käsittelevät kirjoitukseni ovat syntyneet ollessani mukana hämmästelemässä poliittista päätöksentekoa Kirkkonummella.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja psykologi. Työtä teen yksityisellä sektorilla rekrytoinnin ammattilaisena. Perheeni vanhin poika elää jo itsekseen opiskeluelämää. Keskimmäiseni kirjoitti talvella 2013-2014 ylioppilaaksi ja nuorin kuluttaa lukion penkkiä ja jalkapalloa.

Lisää ammatillisesta puolestani: www.lavanti.fi

_____________________________________________________________________________________

SumeaSilta Kirkkonummella sai nimensä, kun pohdin politiikkaa ja sen johdonmukaisuutta. Sumea logiikka mallintaa tilanteita tai asioita, joissa normaali logiikka tuntuu katoavan. Asioilla ei sumeassa logiikassa ole alkua tai loppua, vaan asiat kietoutuvat toisiinsa jatkumoina. Se on myös hyvin kuvaavaa kirkkonummelaiselle politiikalle. Kaikki tuntuu pyörivän ikuista kehää.

Silta puolestaan kuvaa haluani rakentaa Kirkkonummea niin, että yhteistyöllä päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Taustakuvaksi olen valinnut fraktaalin eli kuvion, joka näyttää aina samanlaiselta katsoi sitä, millä suurennuksella tahansa. Luonnossa me näemme näitä kuvioita lumihiutaleissa, pilvissä sekä vihanneksissa kuten kukkakaalissa. Politiikassa saatetaan välillä keskustella samasta asiasta kuulematta, että oikeasti toinen on samaa mieltä. Kunhan vain otetaan mittaa siitä, kuinka tulipalo sammutetaan oikein. Asioiden tarkistaminen lähempää tai kauempaa ei silloin auta, koska halutaan ihan vain periaatteen vuoksi olla eri mieltä.

Advertisement

0 Kommentit to “Antti Lavanti”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Arkisto


%d bloggaajaa tykkää tästä: