Kirkkonummen kutsunnat

Armeijan edustaja aluetoimistosta kävi tänään valtuuston kokouksen alussa kiittämässä kuntaa hyvästä yhteistyöstä. Kunnanvaltuuston puheenjohtaja kehui kovasti vastapuheenvuorossaan, kuinka Puolustusvoimien aluetoimisto on järjestänyt Kirkkonummen kutsuntoja tosi hienosti. Saanen olla asiasta osittain eri mieltä. Minusta nimittäin tuntuu siltä, että valtuuston puheenjohtaja ei tiedä, mistä puhuu. Kutsunnat sinänsä toimivat hyvin, mutta niiden ajankohta on usein huonosti valittu.

Aluetoimiston valitsema ja määräämä ajankohta on johtanut sangen usein tilanteisiin, joissa kutsunnat osuvat samaan aikaan kuin koulujen syysloma. Siis kouluja käyvät nuoret miehet menettävät oikeutensa lomaan, siinä missä nuoret naiset saavat täyden loman. Pienellä keskustelulla asia saataisiin oikeisiin uomiin ja pojat saisivat lomansa. Olen asiaa ihmetellyt kunnassamme, mutta vastaus on selkeä: aluetoimisto määrää ajankohdat kuntaa kuulematta.

Armeija voisi olla ja elää maailmassa, jossa kunnioittaisivat nuoria miehiä huolehtimalla siitä, että heilläkin olisi oikeus lomaan eikä heidän tarvitsisi loman sijaan istua kutsuntatilaisuudessa.

Advertisement

0 Kommentit to “Kirkkonummen kutsunnat”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Arkisto


%d bloggaajaa tykkää tästä: